• EXCELSIOR4ALL STADIUM FUNRUN EXCELSIOR

De Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge & de Roo Stadion voor het goede doel!

Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de kleedkamer en gang richting het veld. En finish op de middenstip! Daarbij zorgen we langs het parcours en voor alle deelnemers voor feestelijke verlichting. Kralingen by Night!

De Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior is een sportieve vrijdagmiddagborrel voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. De run staat in het teken van Excelsior4All.

Dit jaar hebben we naast de Kids Run en de 5 km Run ook een 10 km Run! Schrijf je dus nu in voor één van de afstanden! Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je het goede doel Excelsior4All.

Programma
17:00 Opening stadion
19:00 Start Family Run
19:45 Start 10 KM en Business Run
20:00 Start 5 KM en Business Run
20:30 Start afterparty
22:00 Stadion dicht

Prijzen
De prijzen van de verschillende FunRuns zijn als volgt;
Family Run € 7,-
5 km Run € 14.50
10 km Run € 17,50
5 km & 10 km Student Run € 10,00 (dit geldt alleen voor studenten van de Erasmus Universiteit, anderen betalen de normale prijs)
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water, een medaille en tijdregistratie. De tijdregistratie geldt alleen bij de 5 km en de 10 km.

Shirt
Voor deze Bob de Kuyper Stadium Fun Run Excelsior ‘Kralingen by Night’ is dit gave shirt ontworpen. Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens een van de FunRuns? Koop dit shirt dan voor €17,50 bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel zo’n gaaf shirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

Inschrijven
Deelnemen kan door de website te bezoeken van de Excelsior Stadium Funrun en hier de inschrijving te voltooien.
http://www.stadiumfunrun.com/index.php/event/stadiumfunrun-excelsior-2/

Aftermovie 2017