• VINCI FOUNDATION SPONSORT EXCELSIOR4ALL

Terwijl er achter de rollupbanners hard wordt gewerkt aan het verbeteren van het laag cognitieve zelfvertrouwen, wordt er voor de schermen officieel pen op papier gezet tussen de VINCI Foundation en Excelsior4All. Dankzij een sponsoring van de VINCI Foundation realiseert de stichting eindelijk uitbreiding van de IT-apparatuur.

Een sponsoring die met open armen wordt ontvangen door Excelsior4All. VINCI Foundation ondersteunt projecten die bijdragen om iedereen onderdeel te laten zijn van de samenleving waarin we leven, het project Playing For Success past hier goed bij. Directeur Niels Redert verwelkomt daarom de VINCI foundation. ,,Wij zijn erg blij met het vertrouwen van de VINCI Foundation. Door de voetbalclub kwamen beide partijen met elkaar in contact, vanuit daar zijn er gesprekken ontstaan over het ondersteunen van elkaars werkzaamheden. Dankzij deze steun kunnen wij onze randvoorwaarden rondom het project Playing For Success nog beter te faciliteren. De sponsoring wordt besteed aan de uitbreiding van onze IT-apparatuur.”

Excelsior Rotterdam

John Breure, Senior Contract Beheerder bij VINCI Facilities, heeft dit project aangedragen bij de VINCI Foundation. Hij is al jaren actief betrokken bij de voetbalclub Excelsior. ‘Ik dacht meteen dit is een mooi project dat we kunnen ondersteunen via onze VINCI Foundation. Leuk dat ik op deze manier Excelsior4all kan helpen en vooral deze kinderen die deze extra ondersteuning zo goed kunnen gebruiken.’

Open Armen

Een ondersteuning die ook door projectleider Educatie Iris de Iongh wordt gezien als een verbetering in de kwaliteit van het leertraject. ,,Dankzij deze ondersteuning kunnen wij kinderen nog meer uitdagen om te werken aan hun lage cognitieve zelfvertrouwen. Door de financiering van de VINCI Foundation zullen wij ons Playing For Success leertraject naar een nog hoger niveau tillen in de toekomst!”

Meer weten?

Excelsior4All dankt de VINCI Foundation voor het vertrouwen. Wil jij ook meer weten over het Playing For Success Leertraject? Volg ons dan op onze social media kanalen of bekijk onze projectpagina.

Meer weten over de VINCI Foundation? Bezoek dan de website via de link hier.