• VACATURE: VOETBALTRAINER MET COORDINERENDE VAARDIGHEDEN (M/V)

Stichting Excelsior4All is op zoek naar enthousiaste voetbaltrainer(s) met coördinerende vaardigheden die actief kunnen zijn bij onze maatschappelijke projecten.

Onze nieuwe collega is maatschappelijk betrokken, legt gemakkelijk contact met kinderen/ jongeren en heeft oog voor hun kansen en mogelijkheden. Uiteraard voldoe je aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant-, kwaliteit- en resultaatgericht.
Organisatie; Excelsior4All is de maatschappelijke stichting van Excelsior Rotterdam en vertegenwoordigt de voetbalclub in de lokale samenleving. Excelsior4All is gevestigd in het Van Donge & De Roo Stadion en werkt samen met lokale overheden en maatschappelijke partners om de maatschappij te verbeteren.

De functie;

Voor de projecten binnen de pijlers (sport)participatie & leefbaarheid zoeken wij bekwame trainers en/ of trainsters met coördinerende vaardigheden die onze projecten van de gewenste kwaliteit kunnen voorzien. Als trainer/ coördinator ligt de basis bij het verzorgen van de trainingen en in een aantal gevallen zal je sturing geven aan andere trainers/ coördinatoren in opleiding.
Iedere activiteit is uniek, aan jou de taak om deze zo leuk, uitdagend en leerzaam mogelijk te maken voor de deelnemers. Onder de verantwoordelijkheid van de trainer/ coördinatoren valt de gehele voorbereiding, uitvoering en (administratieve) afhandeling van de activiteiten.

De uitvoeringstijden zullen voornamelijk van maandag tot en met vrijdag aan het eind van de middag en begin van de avond plaatsvinden.

Wij bieden:

· Mogelijkheden van 3 tot 16 uren per week
· Een (bij)baan in een uitdagende, leerzame en dynamische omgeving
. Ontwikkelingsmogelijkheden binnen de maatschappelijke- en sportbranche
. Werkzaamheden binnen de Excelsior Meiden Clinics, Excelsior Clinics, Excelsior Street League, Excelsior Futsal League zo veel mogelijk op vast afgesproken dagen en tijden

Wij vragen:

· Een relevante opleiding op sociaal maatschappelijk of sportief gebied
· Affiniteit met (meiden)voetbal en enthousiast met de doelgroep
· TC/ TJC diploma’s behaald of in de cursus is een pre
· Goede communicatieve en sociale vaardigheden, integer en betrouwbaar
· Goede beheersing van de Nederlandse taal

Ben jij geïnteresseerd?:

Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan op deze vacature door je CV met motivatie/sollicitatiebrief te mailen naar andrean.loizides@excelsior4all.nl. Geef hierbij vooral ook aan of je bepaalde dagen/ tijden/ uren of doelgroepen de voorkeur geeft.