• Tranche Playing For Success feestelijk afgesloten!

Artikel Afsluiting PFS
Deze week stond in het teken van de deelnemers van Playing For Success. Zij sloten namelijk hun dertien weken durende tranche af in het DHL Leercentrum. Dit gebeurde in een feestelijke omgeving, waarbij ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, broertjes, zusjes en leerkrachten allemaal aanwezig mochten zijn!

Feestelijk onthaal
Alle kinderen die deelnamen aan het project werden feestelijk onthaald in het leercentrum door hun familieleden. Eén voor één betraden zij met een glimlach van oor tot oor de zaal op de beats van het nummer ‘Eye Of The Tiger’, waarna zij plaatsnamen op de voorste rijen in de zaal.

Korte presentatie
Na het feestelijke onthaal werden de kinderen samen met een aantal van hun nieuwe vrienden en vriendinnen naar voren geroepen. Zij mochten kort presenteren wat zij de afgelopen dertien weken allemaal hebben geleerd. De kinderen vonden dit ontzettend spannend, maar hebben het allemaal wel gedaan! Dat ze dat durfden, bewees maar weer dat de kinderen grote stappen hebben gezet op het gebied van het krijgen van meer zelfvertrouwen!

Certificaat
Aan het eind van de feestelijke bijeenkomst werden de jonge deelnemers om de beurt naar voren geroepen om zijn of haar certificaat van hun coach in ontvangst te nemen. Trots ondertekenden de kids hun bewijs van deelname, poseerden voor de camera en showden het papiertje aan hun trotse familie in de zaal!

Ook deelnemen?
Dat kan! Neem dan direct contact op met projectleider Playing For Success Iris de Iongh via i.deiongh@playingforsuccess.nl. Kijk voor meer informatie op onze projectpagina!